Boka MC-weekend i Småland

Att glida fram på en motorcykel är ett fantastiskt sätt att upptäcka Småland på. Under en MC-weekend hinner du besöka många härliga smultronställen runt om i landskapet. Småland är ett utmärkt val för en MC-semester. Här finns det trevliga slingrande vägar, vacker natur och närhet till havet samt gott om utflyktsmål att uppleva. Ett perfekt stopp efter en dag på vägarna är hos oss på Hotel Corallen där du kan skämma bort dig med både bad, spa och god mat. 

MC-paket med boende, mat & spa

Efter en lång dag på din MC är det skönt att varva ner i en mysig och avkopplande miljö. Exempelvis kan du svalka dig med ett dopp i vår utomhuspool med havsvatten, njuta av välsmakande rätter i restaurangen och vila ut på ert hotellrum med havsutsikt.

I paketet ingår följande:
-Dubbelrum med havsutsikt.
-Riklig frukostbuffé.
-Kvällens erbjudande inkl. en öl eller ett glas vin för två personer.
-Tillgång till två relaxavdelningar med bastu, uppvärmt bad, jacuzzi samt utomhuspool.
-Tillgång till kaffe och te dygnet runt i receptionen.

Pris: Beroende på säsong, vänligen kontakta oss för prisuppgifter!

Att tillbringa tid på relaxavdelningen är ett utmärkt sätt för att mjuka upp och ha hand om kroppen efter många mil på vägarna med motorcykeln. Gör Oskarshamn och Hotel Corallen till ett givet stopp på er MC-semester i Småland. Utöver en mysig relax erbjuder vi både boende och mat som får både kropp och själ att må bra.

Upptäck Sverige genom MC-semester

Som turistmål har Sverige otroligt mycket att erbjuda, oavsett om du är boende i landet eller på besök som turist. En storslagen och vacker natur längs vägarna där det finns gott om platser med aktiviteter, besöksmål och smakupplevelser som passar både stora och små. På en MC-semester kan du vara närvarande på ett helt annat sätt än när du åker bil och alla intryck och upplevelser blir starkare. 

Givetvis så klappar vårt hjärta lite extra för Småland och allt som finns att upptäcka och uppleva i vår del av landet. Landskapet är fullt av intressanta sevärdheter, naturupplevelser och andra roliga aktiviteter för dig som är på semester med din motorcykel. Planera in en bestämd rutt eller tar det dag för dag, oavsett upplägg så finns Hotel Corallen där som ett perfekt stopp när du behöver övernatta och stanna upp och njuta för en stund.

Välkommen till fina MC-vägar i Småland

I Småland finns det gott om fina, kurviga vägar som passar för motorcyklar. MC-vägarna i Småland är de oftast omgärdade av en fin och varierad natur samtidigt som det är lite trafik och gott om trevliga stopp på vägen, som caféer, restauranger och sevärdheter. Vägarna passar både för nybörjaren som vill ta det lite lugnt och den mer erfarna motorcyklisten som gillar utmanande vägar.
Oavsett om det är en dagstur eller längre resor så finns det garanterat MC-vägar som passar för dina behov. En fördel med att hålla sig på ostkusten är närheten till vattnet, där havsnära vägar ger MC-förarna en riktigt fin upplevelse. Att sedan avsluta en lång dag på motorcykeln med vällagad mat, avkopplande relax och havsutsikt från rummet är ett härligt sätt att njuta av sin MC-semester. Varmt välkommen till oss på Hotel Corallen!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.