OBSERVERA ATT PAKETET FÖR 2024 EJ ÄR UPPDATERAT!

Boka årets julpaket hos oss på Hotell Corallen.

Passa på att skämma bort er och njuta med god mat och avkoppling under den stressiga perioden vid julen. Hos oss på Hotel Corallen kan ni ta del av ett rikligt julbord där det erbjuds traditionella smaker från julen. Vi har en stor buffé med kallskuret, småvarmt, desserter och mycket därtill.

Unna er en övernattning i samband med julbordet.
Vi erbjuder ett paket med:

-En övernattning i rum med havsutsikt.
-Välkomstdrink.
-Glögg och pepparkakor.
-Julbordsbuffé.
-Tillgång till två relaxavdelningar med bastu, uppvärmt bad, jacuzzi samt utomhuspool.
-Lån av morgonrockar och tofflor.
-Stor frukostbuffé med extra gott.
-Tillgång till kaffe och te dygnet runt i receptionen.


Pris: Beroende på datum, vänligen kontakta oss för prisuppgifter!

Period: 24 november - 22 december

Paket med julbord, spa och övernattning 2023

Ni kan göra årets julbord lite extra lyxigt genom att boka ett julbordspaket. Stanna för en övernattning på något av våra fräscha hotellrum efter att ni har ätit julbordet. Vi erbjuder allt från budget- och standardrum till större familjerum och sviter. Hos oss hittar ni också en nyrenoverad relaxavdelning både inomhus och utomhus. Avsluta kvällen med julbord och relax, inled sedan nästa dag med sovmorgon och hotellfrukost. Ett perfekt tillfälle för att både skämma bort dig själv men även att samla energi inför eller efter julen.

Hotellpaket i Småland med julbord

Det traditionella julfirandet innebär vanligtvis att man umgås med sina nära och kära hemma hos någon. För att prova något nytt och bryta den traditionen kan ni boka ett hotellpaket och fira jul tillsammans på ett nytt sätt. Självklart kan ni njuta av ett stort julbord med massor av gott att äta, precis som det ska vara. Hos oss på Hotel Corallen är ni i en stämningsfull, julig miljö tillsammans och ni slipper tänka på vem som ska ordna firandet, stå för maten och så vidare. Med vårt hotellpaket fixar vi allt åt er och ni kan fokusera på ha en stressfri jul med mer tid för umgänge. Välkommen till oss!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.