Aktiviteter i Oskarshamn

Boka weekend i Oskarshamn

En weekend i Oskarshamn och närliggande områden bjuder på många möjligheter till upplevelser. Hotel Corallen hjälper till att ordna både avslappnade och aktiva weekends beroende på vad ni är ute efter. Ta med familjen, den nyblivna mannen eller tjejgänget på en härlig minisemester. Kom bort från vardagens stress och måsten och fokusera istället på att bara ha det bra.
Vi erbjuder många typer av hotellpaket som är utformade utifrån att göra er vistelse så bra och prisvärd som bara möjligt. Oskarshamn är destinationen vid havet som många väljer att återvända till gång på gång.

Nyårspaket |Golfpaket |MC-paket | Bröllopspaket | Romantisk weekend | Tjejweekend | Grabbweekend

Hitta aktiviteter som passar er

På Hotel Corallen finns tillgång till en relaxavdelning med bastu, massagestol, en liten uppvärmd pool utomhus samt en havsvattenpool inomhus. Skulle inte det i kombination med en fantastisk middag på vår restaurang stilla er önskan om att göra saker finns det många aktiviteter i och runt om Oskarshamn.
Njut av bra shopping från både välkända kedjor och unika affärer. Passa på att träna på ett riktigt bra gym eller prova fiskelyckan vid en insjö eller havet. Här går det att både ta det väldigt lugnt och att vara mycket aktiv genom exempelvis golf.

Prisvärda paketerbjudanden

Åker ni som nybliven man och fru eller är det semester med barnen i fokus? Vår målgrupp är tydligt angiven i varje paket för att det ska vara enkelt för er och hitta rätt.
För kärleksparet kan en romantisk weekend där ni bara kan fokusera på varandra passa bra. Här ingår det välkomstdrink, tre rätters-middag, vin och snacks, tillgång till relaxavdelning samt lån av morgonrock och tofflor! Vilket av alla paket lockar er till Hotel Corallen?

Weekend i Småland

Småland är ett vackert landskap som bjuder på allt från stadspuls till vandringsleder i skogen. Hotel Corallen finns här för er oavsett hur ni tänker tillbringa er weekend. Boka in golfpaketet och upptäck de fantastiska golfbanor som finns runt i närområdet eller planera in att cykla mountainbike med hela familjen.
En sak är säker, i Småland behöver ingen ha en tråkig stund. Aktiva dagar kan med fördel avrundas hos oss, vi kommer att ta hand om er på bästa sätt. Låt oss servera er en fantastisk middag innan ni avrundar dagen med en god natts sömn i mycket sköna sängar.

Nyårspaket |Golfpaket | MC-paket | Bröllopspaket | Romantisk weekend | Tjejweekend | Grabbweekend
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.