Välkommen till vårt gym

Som hotellgäst på Corallen får du tillgång till vårt gym som genomgick en totalrenovering mars 2022. Vi har ett gym i Oskarshamn där du tränar på dina egna villkor. Gymmet är utrustad med allt som du behöver för och träna hela kroppen. Börja morgonen med ett träningspass eller avsluta dagen med en skön genomkörare av kroppen. Tillträde till träningslokalen ingår utan extra kostnad vid övernattning hos oss. Hotel Corallen låter dig mår bra under hela vistelsen. Njut av mat, bra hotellrum med sköna sängar samt tillgång till gym och relax. Välkommen att boka en vistelse hos oss och skäm bort dig själv för en stund.

Allt från fria vikter till löpband & crosstrainer

På Hotel Corallen kan du utföra träning i Oskarshamn av hela kroppen. I gymmet finns allt från fria vikter till löpband och crosstrainer. Alla våra hotellgäster är välkomna att nyttja gymmet i Oskarshamn. Anpassa träningen till din nivå och upplev den sköna känslan som infinner sig i kroppen efter ett riktigt bra träningspass. Det bredda utbudet av utrustning som vi tillhandahåller i gymmet gör det möjligt att utföra en varierad träning efter egna önskemål. Hotellets gym är beläget på första våningen i en ljus lokal. Oavsett om du är på semester eller konferens finns möjligheten att genomföra pulshöjande träning!

Träna hos oss i Oskarshamn 

Ta hand om din kropp på bästa sätt med bra träning i Oskarshamn. Efter ett pass på gymmet passar det bra och avrunda med ett besök på vår relax för att varva ner ordentligt. Boka in ett spapaket eller bara njut inom- och utomhus. Två sorters bastu, dopp i en varm jacuzzi eller i en svalkande utomhuspool – en spa- och relaxavdelning som har något för alla smaker. Du kan till och med beställa in lättare mat och dryck. Vår relax ligger vackert belägen med stora fönster mot havet. En perfekt avslutning och belöning efter ett riktigt hårt pass på gymmet!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.