Best Western Hotel Corallen

206
Boka rum

Rum 1

OK
   

Corallens restaurang i Oskarshamn

Ta en paus på resan. Välj en högklassig restaurang som erbjuder vällagad mat och trevlig atmosfär året runt. Med vacker panoramavy över Östersjön och Blå Jungfrun kan du i hotellets restaurang njuta av förstklassig mat och service.

Sommarmeny
Njut av vår fantastiska sommarmeny!

Á la carte
Kvällstid erbjuds en á la carte anpassad efter säsongens råvaror med ett brett urval av rätter för alla smaker. Vi har givetvis en omsorgsfullt utvald vinlista som harmonierar till vår aktuella meny. För dig som kanske ätit en rejäl lunch finns det också en enklare bistromeny att tillgå. 

Konferenslunch

Dagtid serverar vi lunch till våra konferensgäster och även till andra större förbokade sällskap. 


Vår seglarmeny

Varje vecka, fredag till söndag, erbjuder vi även "Seglarmenyn" i restaurangen där du kan välja mellan 2 eller 3 rätter till ett förmånligt pris.

Under sommarperioden så serverar vi vår "Sommarmeny" istället för "Seglarmeny" med samma upplägg.

Välkommen att boka bord!

ÖPPETTIDER 

Frukost:
Måndag - fredag 06.00-09.30
Lördag - söndag 07.00-10.30


Restaurang (kökets öppettider)
A la carte meny- och Bistromeny
Måndag - söndag 15.00-22.00

Sommarmenyn & Bistromenyn
serveras från kl 15.00

Efter kl. 17.00 serveras även Á la cartemeny


Á la carte
Bistromeny
Barnmeny
Sommarmeny


Välkomna att boka bord!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.