Best Western Hotel Corallen
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Restaurang i Oskarshamn - Hotel Corallen

Seglarmeny

Varje vecka, fredag till söndag, erbjuder vi "Seglarmenyn" i restaurangen där du kan välja mellan två eller tre rätter till ett förmånligt pris. Den fantastiska utsikten över havet ingår.

Á la carte

Kvällstid erbjuds en á la carte anpassad efter säsongens råvaror med ett brett urval av rätter för alla smaker. Vi har givetvis en omsorgsfullt utvald vinlista som harmonierar till vår aktuella meny. För dig som kanske ätit en rejäl lunch finns det även en enklare bistromeny att tillgå. 

Konferenslunch

Dagtid serverar vi lunch till våra konferensgäster och även till andra större förbokade sällskap. Välkomna att boka möte och konferens hos oss. 

Hotel Corallen

Välj en högklassig restaurang som erbjuder vällagad mat och trevlig atmosfär året runt. 
Ta en paus på resan. Med vacker panoramavy över Östersjön och Blå Jungfrun kan du i hotellets restaurang njuta av förstklassig mat och service.

Varmt välkommen att boka en trevlig stund hos oss på Hotel Corallen i Oskarshamn.

Telefon: 0491-76 81 81
E-post: info@hotelcorallen.se

ÖPPETTIDER 

Frukost
Måndag - fredag             06.00-09.30
Lördag - söndag             07.00-10.30

Restaurang (kökets öppettider)
A la carte meny- och Bistromeny
Måndag - fredag             17.00-21.30
Lördag                               15.00-21:30
Söndag                              13.00-21.30
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy