Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Corallens Spa & Relax i Oskarshamn

OBS!! VI BYGGER UT- ETT NYTT PROJEKT ÄR IGÅNG-SE VÅR FÖRSTASIDA FÖR MER INFORMATION!

Välkommen till Corallens Relax i Oskarshamn. Njut av en autentisk relax-upplevelse i Smålands lugnande skönhet. Boka in ett avkopplande relaxpaket hos oss på Hotell Corallen och upplev verklig avslappning i hjärtat av Oskarshamn.

Öppettider:
Alla dagar kl. 11:00 -23:00.
Våra spa- och relaxavdelningar ingår i rumspriset för en komplett upplevelse.

Vi välkomnar barn (under 12 år) till vår relaxavdelning under följande tider:

Alla dagar mellan kl. 11:00-21:00
(Barn räknas under 12 år)

Utomhusrelax vid havet
I hotellets utomhusrelax har du en avkopplande miljö i poolhuset med panoramafönster mot havet. Här kan du beställa lättare mat och dryck genom att bara lyfta på luren. I anslutning till relaxen finns TV samt braskamin och ved så att du kan tända en stämningsfull brasa.
Koppla av i vår relax efter det viktiga affärsmötet eller varför inte boka in ett weekendpaket? Utomhuspoolen är utsprängd ur klipporna och här kan du ta ett svalkande dopp om solen värmer eller om du vill ta ett isvaksbad efter ett besök i bastun under vintern. Vill du ha värme så har vi även ett uppvärmt kar som är öppet året om. Här finns också en vedeldad och eluppvärmd bastu där du kan njuta av tillvaron en stund.
Badrock och tofflor finns att hyra i receptionen.

Inomhusrelax - perfektion inom Spa
För de som föredrar ett mer traditionellt spa erbjuder vår inomhusrelax både ångbastu och infrarödbastu. Vissa menar att ett besök i en infrarödbastu kan förbättra immunförsvaret och andra hälsomässiga aspekter. Om det stämmer eller inte kan vi inte garantera, men varför inte testa? Komplettera din spa-dag med avkoppling i vår komfortabla lounge med TV och drycker.

Aktiviteter utöver vår Relax
Utöver vår relax i Oskarshamn erbjuder Hotell Corallen en mängd andra aktiviteter. Utforska de natursköna omgivningarna runt hotellet, antingen genom en promenad på den nybyggda strandpromenaden eller med en cykeltur. Vi har också ett fullt utrustat gym, och närliggande Arena Oskarshamn och Skorpetorp golfbana erbjuder ännu fler möjligheter till aktiviteter.

Gym:
På första våningen hittar du vårt toppmoderna gym, utrustat med löpband, crosstrainer, fria vikter och multigym.

Praktiska frågor och svar om vår Relax

Vilka faciliteter erbjuds i Corallens utomhusrelax?
Corallens utomhusrelax vid havet erbjuder en unik upplevelse med en pool utsprängd ur klipporna. Förutom denna har vi även två extra uppvärmningsalternativ: en jacuzzi inne och ett varmt kar ute, vilket kompletterar den stora poolen. Gästerna kan också njuta av både vedeldade och eluppvärmda bastur. Anläggningen erbjuder dessutom panoramafönster mot havet, ett utbud av lättare mat och dryck, samt en stämningsfull brasa för en avkopplande och minnesvärd upplevelse.
Är barn tillåtna i Corallens Spa & Relax?
Ja, barn under 12 år är välkomna i Corallens relaxavdelning alla dagar mellan kl. 11:00 och 21:00. Detta gör det möjligt för familjer att njuta av spa-upplevelsen tillsammans.
Vilka är öppettiderna för Corallens Spa & Relax?
Corallens Spa & Relax är öppet alla dagar mellan kl. 11:00 och 23:00, vilket ger gästerna flexibilitet att njuta av relaxupplevelsen när det passar dem bäst.
Vilka typer av bastu finns i Corallens inomhusrelax?
I Corallens inomhusrelax finns både en ångbastu och en infrarödbastu. Dessa erbjuder olika typer av avkoppling och potentiella hälsofördelar, vilket ger en mångsidig spa-upplevelse.
Vilka ytterligare aktiviteter erbjuder Hotell Corallen förutom relaxen?
Förutom relaxen erbjuder Hotell Corallen en mängd aktiviteter, inklusive ett fullt utrustat gym, promenader på den nybyggda strandpromenaden, cykelturer, samt närhet till Arena Oskarshamn och Skorpetorp golfbana för ytterligare fritidsaktiviteter.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.