Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Corallens Spa & Relax i Oskarshamn

Corallens Spa & Relax i Oskarshamn. Upplev lugnet och låt din kropp få ta igen sig i hjärtat av Småland. Boka in ett avkopplande och rofyllt spapaket hos oss på Hotell Corallen i Oskarshamn. Hos oss hittar du flera rogivande alternativ som ger dig rätt förutsättningar för att låta kroppen varva ner och komma igen.

Öppettider:
Söndag - Torsdag kl. 11:00-22:00.
Fredag - Lördag kl. 11:00 -23:00.

Relaxavdelningarna ingår i rumspriset.

Barn i vår relax är välkomna följande tider: 

Söndag - Torsdag kl. 11:00-21:00.
Fredag - Lördag kl. 11:00 -21:00.
(Barn räknas under 12 år)

Utomhusrelax:
I hotellets utomhusrelax har du en avkopplande miljö i poolhuset med panoramafönster mot havet. Här kan du beställa lättare mat och dryck genom att bara lyfta på luren. I anslutning till relaxen finns TV samt braskamin och ved så att du kan tända en stämningsfull brasa.

Koppla av i vårt spa och relax efter det viktiga affärsmötet eller varför inte boka in ett weekendpaket? Utomhuspoolen är utsprängd ur klipporna och här kan du ta ett svalkande dopp om solen värmer eller om du vill ta ett isvaksbad efter ett besök i bastun under vintern. Vill du ha värme så har vi även ett uppvärmt kar som är öppet året om. Här finns också en vedeldad och eluppvärmd bastu där du kan njuta av tillvaron en stund.
Badrock och tofflor finns att hyra i receptionen.

Inomhusrelax:
Njuter du mer av att få koppla av i ett spa med en inomhusmiljö? I inomhusrelaxen finns det två olika sorters bastu. En ångbastu och en infrarödbastu. Det sägs att ett besök i en infrarödbastu förbättrar immunförsvaret, hjälper mot stela muskler, rensar kroppen på slaggprodukter samt förbränner fett och kalorier. Om det stämmer eller inte kan vi inte garantera men varför inte testa? I inomhusrelaxen finns även en härlig lounge med TV där du kan koppla av med en svalkande dryck. 

Övriga aktiviteter:
Vill du komma bort från vår relax en stund? För dig som vill motionera finns fantastiska naturområden precis vid hotellet. Ta en promenad eller löptur på den upplysta och nybyggda strandpromenaden. På markplan har vi även ett gym bland annat löpband, crosstrainer, motionscykel samt vikter. 3 km från hotellet finns en tennisbana och i närheten ligger Arena Oskarshamn med gym, ishall och simhall. Har du lust att golfa ligger Skorpetorp 15 km från hotellet. Du kan även låna en cykel om du vill ta dig en tur i de vackra omgivningarna.

Gym:
Vi har ett gym på första plan. Här finner du allt från löpband, crosstrainer, fria vikter och multigym.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.