Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Konferens i Oskarshamn

Finn en plats där du och dina medarbetare kan ta de stora besluten, ostört och med full fokus på uppgiften! Hotell Corallen i Oskarshamn arrangerar konferenser för upp till 70 personer i ljusa och rymliga konferenslokaler. Vi ser till att du har tillgång till en konferenslokal som är modernt utrustad med bland annat PC-kanon, luftkonditionering samt fast och trådlöst internet. Vår konferensavdelning hjälper gärna till med utskrifter, kopiering, fax med mera.

Aktiviteter anpassade för konferens. Kom bort från sammanträdesbordet en stund. Hitta ny kraft och infallsvinklar genom att ändra fokus! Genom goda kontakter med lokala arrangörer kan vi erbjuda ett brett utbud av olika kringaktiviteter i samband med konferenser i Oskarshamn.

För ytterligare information eller offert maila eller ring oss på 0491-76 81 81. Välkommen på konferens hos oss, vi lyssnar på era önskemål!

Konferenslokaler

Konferenslokaler


Lokal: 

Storlek    

Skol/Bio/Styrelsesittning 

Övrigt 

Pris exkl. moms      

 
 Snäckan

 
 73,5 m²
 
 40 / 60 / 25 pers.
 
    

 2 320 kr

 Sjöstjärnan   

 32 m²
 
 0 / 0 / 18 pers.
 
 Havsutsikt

 1 920 kr


 Sjöhästen
 
 19 m²

 12 / 16 / 12 pers.

 Havsutsikt

 1 520 kr

 

 
 

 

Grupprum:    
 
 Musslan
 
 10,5 m²
 
 0 / 0 / 6 pers.
 
 Havsutsikt

 600 kr


 Pärlan
 
 8 m²
 
 0 / 0 / 4 pers.
 
 

 440 kr

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.