Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Konferens i Oskarshamn

Boka konferens i Oskarshamn

En konferens i Oskarshamn fungerar året runt. På Hotel Corallen kan vi ta emot sällskap på upp till 70 personer och anpassa er vistelse utifrån era önskemål. Oavsett om ni vill att vi förmedlar kontakt till lokala arrangörer av aktiviteter, hjälper till med utskrifter eller övrig service så finns vi här för att ge er den perfekta konferensupplevelsen.
Från många av våra konferensrum kan ni blicka ut över havet i en trevlig miljö. När det är dags för lunch eller middag är ni varmt välkommen till hotellets restaurang. Njut av god mat och fantastisk service med en panoramavy över havet.

Konferenslokaler för alla sällskap

Målgruppen är både mindre och större sällskap. Vi tar emot både den lilla föreningen och det större företaget. Här erbjuds ljusa, rymliga och mycket fräscha konferenslokaler som är fullt utrustade. Utrustningen innehåller bland annat en PC-kanon, luftkonditionering samt både fast och trådlöst internet.
Byt ut de vanliga lokalerna mot en marin miljö där doften av havet ständigt är närvarande. På så sätt kan ni hitta ny motivation och inspiration som kan hjälpa till att ändra fokus och skapa nya infallsvinklar. Boka konferenslokal utifrån storleken på sällskapet och njut av härliga dagar på Hotel Corallen.

Välj östra Småland för er konferens

Ostkusten är ett vackert område som bjuder till så mycket mer än bara en konferens. Här får kollegor möjlighet att slappna av och lära känna varandra på ett naturligt sätt. Kombinationen av naturen och havet är svårslaget och skapar ett gemensamt samtalsämne för många år framåt.
På en konferens är det ofta mycket som ska hinnas med och det blir väldigt intensiva dagar, därför är omgivningen minst lika viktig. När ni avrundar för dagen finns det stora möjligheter att både göra saker på egen hand eller tillsammans med hela gruppen. En upplevelse ni sent kommer att glömma helt enkelt!

Brett utbud av aktiviteter 

I Oskarshamn finns det mycket att både göra och uppleva för alla människor. Den som är intresserad av kultur och sevärdheter kan besöka Dödshultarmuseet eller prova Långa soffan som är en parkbänk på hela 72 meter. Vill gruppen göra något spännande tillsammans finns exempelvis Jailbreak Oskarshamn. Hur bra samarbetar ni egentligen? Här blir ni inlåsta och ska lösa en rad klurigheter innan tiden tar slut.
Hotel Corallen förmedlar gärna kontakt och hjälper till med tips för att ni ska hitta de aktiviteter som passar er bäst. En konferens behöver inte bara vara måsten utan kan med fördel avrundas med något riktigt roligt.

För ytterligare information eller offert maila oss på bokning@hotelcorallen.se eller ring oss på 0491-76 81 81. Välkommen på konferens hos oss, vi lyssnar på era önskemål!

 

Praktiska frågor och svar om konferens

Vad innebär en konferens?
En konferens är ett sammankomst där personer inom samma bransch eller organisation möts för att utbyta idéer, diskutera strategier och dela kunskap. På Hotel Corallen innebär en konferens en chans att samarbeta och nätverka i inspirerande miljöer med havsutsikt, vilket främjar produktiva och kreativa möten.
Vad gör man på en konferens?
På en konferens deltar man i planerade sessioner som kan inkludera presentationer, paneldebatter, workshops och nätverkande evenemang. Hotel Corallen erbjuder konferensdeltagare moderna faciliteter och teknik för att stödja alla dessa aktiviteter, med tillägg av avkopplande pauser vid havet.
Vilka är fördelarna med konferenser?
Fördelarna med konferenser inkluderar professionell utveckling, kunskapsdelning, nätverkande och teambyggande. På Hotel Corallen kan deltagarna också dra nytta av den lugnande miljön som stimulerar samarbete och främjar nya idéer.

Vad kan man förvänta sig av en konferens?
På en konferens kan man förvänta sig en organiserad agenda fylld med föreläsningar, gruppdiskussioner och möjligheter till nätverkande. Hotel Corallen ser till att varje konferens är välutrustad med nödvändig teknik, bekväma sittmöjligheter och tillgång till supportpersonal för att säkerställa en framgångsrik sammankomst.
Vad ska finnas i ett konferensrum?
Ett konferensrum bör vara utrustat med modern AV-teknik, tillförlitligt Wi-Fi, bekväm sittplats, god belysning och akustik, samt tillgång till presentationsverktyg. Hotel Corallen tillhandahåller dessa faciliteter och mer därtill, inklusive panoramautsikt och tillgång till catering för att komplettera varje möte.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.