Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Konferens i Oskarshamn

Boka konferens i Oskarshamn

En konferens i Oskarshamn fungerar året runt. På Hotel Corallen kan vi ta emot sällskap på upp till 70 personer och anpassa er vistelse utifrån era önskemål. Oavsett om ni vill att vi förmedlar kontakt till lokala arrangörer av aktiviteter, hjälper till med utskrifter eller övrig service så finns vi här för att ge er den perfekta konferensupplevelsen.
Från många av våra konferensrum kan ni blicka ut över havet i en trevlig miljö. När det är dags för lunch eller middag är ni varmt välkommen till hotellets restaurang. Njut av god mat och fantastisk service med en panoramavy över havet.

Konferenslokaler för alla sällskap

Målgruppen är både mindre och större sällskap. Vi tar emot både den lilla föreningen och det större företaget. Här erbjuds ljusa, rymliga och mycket fräscha konferenslokaler som är fullt utrustade. Utrustningen innehåller bland annat en PC-kanon, luftkonditionering samt både fast och trådlöst internet.
Byt ut de vanliga lokalerna mot en marin miljö där doften av havet ständigt är närvarande. På så sätt kan ni hitta ny motivation och inspiration som kan hjälpa till att ändra fokus och skapa nya infallsvinklar. Boka konferenslokal utifrån storleken på sällskapet och njut av härliga dagar på Hotel Corallen.

Välj östra Småland för er konferens

Ostkusten är ett vackert område som bjuder till så mycket mer än bara en konferens. Här får kollegor möjlighet att slappna av och lära känna varandra på ett naturligt sätt. Kombinationen av naturen och havet är svårslaget och skapar ett gemensamt samtalsämne för många år framåt.
På en konferens är det ofta mycket som ska hinnas med och det blir väldigt intensiva dagar, därför är omgivningen minst lika viktig. När ni avrundar för dagen finns det stora möjligheter att både göra saker på egen hand eller tillsammans med hela gruppen. En upplevelse ni sent kommer att glömma helt enkelt!

Brett utbud av aktiviteter 

I Oskarshamn finns det mycket att både göra och uppleva för alla människor. Den som är intresserad av kultur och sevärdheter kan besöka Dödshultarmuseet eller prova Långa soffan som är en parkbänk på hela 72 meter. Vill gruppen göra något spännande tillsammans finns exempelvis Jailbreak Oskarshamn. Hur bra samarbetar ni egentligen? Här blir ni inlåsta och ska lösa en rad klurigheter innan tiden tar slut.
Hotel Corallen förmedlar gärna kontakt och hjälper till med tips för att ni ska hitta de aktiviteter som passar er bäst. En konferens behöver inte bara vara måsten utan kan med fördel avrundas med något riktigt roligt.

För ytterligare information eller offert maila, eller ring oss på 0491-76 81 81. Välkommen på konferens hos oss, vi lyssnar på era önskemål!

 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.