Hockey-SHL

Nyhet! 
På tisdag den 27 februari när IK Oskarshamn möter Leksands IF är vi på Corallen matchvärd!

Därför har vi sett till att fixa förmånliga priser på biljetter till matchen.

Vad sägs om 50% på familjeläktaren, Hemmastå och utvalda sittplatser? Välkommen in och boka biljetter idag! 

Vi ses på tisdag i Be-Ge Hockey Center! Heja IK!


HOTELLRUM-SPECIALPRIS
Som stolta samarbetspartners ordnar vi självklart prisvärda rum för dig som vill komma och se matcherna och bo på hotell!!
Är du på väg till Oskarshamn för att se på ishockey? Se till att boka ditt hotellrum hos oss för en fulländad vistelse där du kan njuta av havet på land.

Förbered dig på en oförglömlig upplevelse med en stund i vår relaxavdelning, utrustad med fyra bastur och tre pooler. Efter en dag full av spänning på ishockeyarenan, kan du unna dig en välsmakande middag i vårt restaurang. När matchen är över väntar våra sköna sängar på dig för en god natts sömn. Och vad är bättre än att avsluta din vistelse hos oss med vår fantastiska frukostbuffé, som ger dig den perfekta starten på dagen.

Självklart ger vi dig ett förmånligt pris på hotellrummet!
Uppge "SHL" och få 20% på ditt hotellrum.
(Rabatten gäller under hela säsongen)

Bokningen görs på 0491-76 81 81 alt. info@hotelcorallen.se
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.