Bröllop -Bröllopsnatt vid havet!
När en av era lyckligaste dagar i livet går mot sitt slut är du och din käresta välkomna till vår romantiskt smyckade svit med en underbar utsikt över Östersjön och Blå Jungfrun. Spendera bröllopsnatten på stillsamma Best Western Hotel Corallen i Oskarshamn.


Fira bröllopsdag i Oskarshamn
Se tillbaka på den underbara bröllopsdagen, njut av varandra och andra godheter som finns på rummet. Dagen efter kan ni (om ni önskar) få frukost serverat på rummet. Vi vill att detta ska bli en minnesvärd dag som kan bli en återkommande tradition när det är dags att fira bröllopsdag!

Det finns även möjlighet till sen utcheckning om så önskas.

Bröllopspaketet innehåller:
- stämningsfullt smyckad svit med jacuzzi
- mousserande vin
- exotiska frukter och chokladdoppade jordgubbar
- frukostbuffé eller frukost på rummet
- morgonrockar och tofflor till låns
- tidig incheckning från kl. 12.00 (OBS! gäller ej under sommarperioden)
- sen utcheckning till kl. 15.00 (OBS! gäller ej under sommarperioden)

Pris: Beroende på säsong, vänligen kontakta oss för prisuppgift!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.