Weekendpaket på hotell med middag & spa

Överraska någon med en weekend med middag och  spa.  Men såklart passar det även till vilken annan dag som helst för lite lyx i tillvaron. Från ert rum har ni utsikt över Östersjön och den mytomspunna ön Blå Jungfrun, vyer som gör det lätt att varva ner och komma i rätt stämning. Njut av fantastiska omgivningar, god mat och mycket mer. Gör det till en överraskning eller välj en weekend då båda vill komma bort. Vi ser till att ni får en härlig helg!

En helg på spa hotell i Småland

Varför inte boka din nästa weekendresa i Sverige på vårt havsnära hotell i Oskarshamn och upplev allt som havet, landskapen och orten har att erbjuda. Det är upp till er om ni vill spendera hela er  weekend med att bara mysa på hotellet eller ge er ut för att uppleva omgivningarna och dess aktiviteter.

I vårt weekendpaket ingår:
-En övernattning i dubbelrum med havsutsikt.
-Riklig frukostbuffé.
-Trerättersmiddag exkl. dryck och kaffe.
-Lån av morgonrockar och tofflor.
-Mousserande och snacks på rummet.
-Tillgång till två relaxavdelningar med bastu, uppvärmt bad, jacuzzi samt utomhuspool.
-Tillgång till kaffe och te dygnet runt i receptionen.

Pris: Beroende på säsong, vänligen kontakta oss för prisuppgifter!

Barn i vår relax är välkomna följande tider: 
Söndag - Torsdag kl. 11:00-21:00.
Fredag - Lördag kl. 11:00 -23:00.
(Barn räknas under 12 år)

Stor frukostbuffé och trerättersmiddag

I paketet ingår det en stor frukostbuffé och en trerättersmiddag i den fina restaurang som finns på Hotel Corallen. På frukostbuffén kan ni gå och plocka på er det som ni tycker om och passa på att äta i lugn och ro. Vid trerättersmiddagen kommer ni att kunna välja bland en rad goda rätter. Vi lagar all mat med kärlek och lägger stor vikt vid att det ska vara en smakupplevelse att äta hos oss. Aldrig har det varit lättare att boka en weekend då allt ingår i ett färdigt paket som bara är att boka.

Mysiga aktiviteter för par

Letar ni efter ett bra ställe att spendera en romantisk weekend på i Småland och Oskarshamn så erbjuder Hotell Corallen en rad mysiga aktiviteter för just er. Jailbreak passar paret som söker spänning. Där blir ni inlåsta i ett rum och ska tillsammans lösa kluriga saker innan tiden går ut. För shoppingsugna finns Liljeholmens Fabriksbutik som säljer allt från vackra ljus till gamla affischer, dessutom med bekvämt promenadavstånd från Hotel Corallen. Önskar ni något extra gott att tugga på finns Lindhags delikatesser med allt från senap till goda kolor.
Från ert rum har ni utsikt över Blå Jungfrun, klippön som är väl värd ett besök.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.