Boka tjejweekend i Småland

Ta med väninnan, syrran eller mamman och fly vardagen för en mysig tjejhelg i Oskarshamn. Hos oss får ni en skön helg med avkoppling, god mat och underbar utsikt över havet. I Småland finns det mycket att uppleva, utgå från Oskarshamn och boka en tjejhelg som har allt! Glöm vardagen för en stund och ta istället hand om er själva och njut. Varför inte med spa och relax?

Mysig tjejhelg med spa och god mat

Ta med hela tjejgänget på härlig weekend där ni får passa på att äta gott och prata ostört med varandra i en avslappnad miljö. I restaurangen avnjuter ni era måltider där vi alltid jobbar med att använda så mycket lokala råvaror om det bara går. Det ska vara en underbar smakupplevelse att besöka restaurangen. En mysig tjejhelg ska innehålla både god mat och spa. Boka vårt särskilda paket för en optimal tjejweekend.

I paketet ingår följande:
-En natt i superiorrum med havsutsikt.
-Riklig frukostbuffé.
-Morgonrock och tofflor att låna.
-Mousserande vin med fruktfat på rummet.
-Trerätters middag, exkl. dryck och kaffe.
-Tillgång till kaffe och te på rummet.
-Tillgång till två relaxavdelningar med bastu, uppvärmt bad, jacuzzi samt utomhuspool.

Pris: Beroende på säsong, vänligen kontakta oss för prisuppgifter!


Möhippa med övernattning och lugna aktiviteter

Alla möhippor är unika och den kan bestå av både lugna och fartfyllda aktiviteter. I nära anslutning till Hotel Corallen finns det aktiviteter för personer i alla åldrar. För exempelvis en klurig utmaning kan ni bege er till Jailbreak där det gäller att lösa utmaningar för att komma ut ur rummet på en viss tid. På Liljeholmens fabriksbutik går det att shoppa andrahandssortering på ljus och salt. Lindhags Delikatesser kan få det att vattnas i munnen med deras goda kola och Blå Jungfrun är en mytomspunnen ö som har historia bak till 1400-talet. I närheten finns också Äspölaboratoriet för er som vill lära er mer om hur det går till att förvara radioaktivt avfall.

Tips för en lyckad möhippa – klädsel, uppdrag och utmaningar

En lyckad möhippa är den där blivande bruden är nöjd. Vid en möhippa är det en gyllene regel att det ska synas att bruden är ute och roar sig. Ordna färgstarka kläder och en krona så att bruden syns i mängden. Arrangera aktiviteter med något av förslagen ovan eller kom med egna utmaningar att genomföra på stan som till exempel att måla av en främling, samla på killars telefonnummer eller svara på ett quiz om den blivande maken eller makan. Runda av dagen med ett besök i vår relax eller bubbla i jacuzzin på rummet i väntan på att avnjuta en fantastisk middag.
Välkommen till oss!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.