Romantisk helg för två i Småland

Firar ni något särskilt eller vill du kanske bara överraska din käraste med en romantisk weekend vid havet? Paketet DELUXE innehåller det lilla extra för den som önskar en riktigt lyxig och romantisk upplevelse. Njut av lyxen med en egen jacuzzi på rummet och skäm bort varandra ordentligt. En romantisk helg för två kan vara för att er som vill fira en speciell dag eller bara njuta och ha det gott. Omgivningarna i Småland har en fantastisk natur och det finns många aktiviteter för paret som gillar att hitta på saker utomhus. Välkommen till oss på Hotel Corallen!

Lyxig weekend på hotell med spa

Boka en romantisk helg för två där ni kan koppla av och umgås med varandra. Det är en speciell upplevelse att bo i svit med egen jacuzzi och fantastisk utsikt.

I vårt romantiska weekendpaket DELUXE ingår:
-En övernattning i svit med havsutsikt.
-Jacuzzi på rummet (endast i vår stora svit).
-Riklig frukostbuffé.
-Välkomstdrink.
-Trerättersmiddag exkl. dryck och kaffe.
-Lån av morgonrockar och tofflor.
-Mousserande och snacks på rummet.
-Tillgång till två relaxavdelningar med bastu, uppvärmt bad, jacuzzi samt utomhuspool.
-Tillgång till kaffe och te dygnet runt i receptionen.

Barn i vår relax är välkomna följande tider: 
Söndag - Torsdag kl. 11:00-21:00.
Fredag - Lördag kl. 11:00 -23:00.
(Barn räknas under 12 år)


Egen jacuzzi på rummet

Om ni väljer DELUXE-paketet kan ni känna på lyxen med en egen jacuzzi på rummet. Där kan ni bubbla hur mycket som ni vill och skåla tillsammans med god dryck. En av våra tre sviter har jacuzzi, de andra två rummen har mysiga badkar.
I alla våra romantikpaket ingår fantastiskt boende och riktigt god mat. Paketet är utmärkt som present till någon du tycker om, ge en upplevelse som ni kommer att minnas länge. Hotel Corallen ligger vackert belägen vid Östersjöns kust och bjuder på fantastiska miljöer där det är lätt att sätta romantiken i fokus.

Övernattning på hotell med romantikpaket

Överraska någon som betyder mycket med en övernattning på hotell med ett välfyllt romantikpaket, det kan vara en käresta eller en bästa vän som förtjänar att få lite guldkant i vardagen. I paketet ingår det tillgång till det fantastiska spa som finns på Hotel Corallen. Här finns det två relaxavdelningar med bastu, ett uppvärmt bad samt en utomhuspool att mysa i. Vid en vistelse på spa kan ni bara vara och själv välja vilka faciliteter som ni önskar att ta del av. På spaavdelningen är det ett lugnt tempo där ni njuter på era villkor.
Om ni är ute efter en riktig lyxhelg där fokus är på att få tid med varandra är Hotel Corallen rätt val. Välkomna!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.