Nyårspaket med spa & hotell i Småland 2024

Boka ditt nyår med spa & hotell hos oss

Släpp alla bestyr hemma och skåla in det nya året på ett härligt sätt hos oss på Hotel Corallen. I vårt nyårspaket får du njuta av god mat och dryck, spa och relax samt bara koppla av och mysa i våra vackra miljöer vid kusten. Det är en lyxig känsla att bo på hotell, och vilket tillfälle passar inte bättre då än på just nyårsafton? I vår nyrenoverade relaxavdelning kan ni bland annat basta och bada jacuzzi, givetvis med fantastiskt havsutsikt. Starta det nya året på bästa sätt med ett besök hos oss!

Att bo på hotell under nyår är lyx. Du njuter av god mat och dryck och bara har det bra. Vi har satt ihop ett färdigt nyårspaket i det vackra Småland. I paketet ingår övernattning, 5-rätters nyårssupé, mousserande vin vid 12-slaget och mer därtill. Det ingår fri tillgång till vår relaxavdelning, där du kan njuta fullt ut. Fyra olika sorters bastu, ett poolhus med två pooler och panoramavy ut över havet samt en varm jacuzzi att sjunka ner i som några exempel. Spa över nyår ger möjlighet att varva ner och börja det ny året på bästa sätt.

Fira nyår med övernattning – prisvärt hotellerbjudande

Reflektera och minns över det året som har gått och ladda upp med ny energi. Fira in det nya året på ett minnesvärt sätt med Hotel Corallens hotellerbjudande där övernattning, mat och dryck ingår. Att bo på hotell över nyår innebär att slipper tänka på att fixa mat och städning, istället kan du fokusera på att slappna av och bara njuta i gott sällskap.

I vårt nyårspaket ingår:
-Del i dubbelrum med havsutsikt.
-Stor frukostbuffé med extra gott.
-Fri tillgång till våra relaxavdelningar.
-Lån av morgonrock och tofflor
-Eftermiddagsfika.
-Välkomstdrink.
-5-rätters nyårssupé.
-Mousserande vid tolvslaget.
-Incheckning 15:00

Pris per person och natt: 2350:-
En person och natt, enkelrum: 2550:-

I samband med bokning utav nyårspaketet:
Lägg till en natt innan nyårsafton och få 20% rabatt på ordinarie priset.
Rabatten gäller 30/12-2024


Gäller 31/12-2024.

Ring oss för bokning eller mer information!

Romantisk nyårsweekend med nyårssupé & spa

Överraska din älskade med en romantisk nyårsweekend. I vårt paket med hotell över nyår ingår en både välkomstdrink, gott eftermiddagsfika och tillgång till spa och relax. Ni får tid till att skämma bort varandra och kan njuta av den härliga stämningen med fantastiska vyer över havet. Varför inte prova på att kombinera ett isvaksbad efter ett varmt besök i bastun? Till kvällen väntar en välsmakande nyårssupé innan det nya året ska skålas in med mousserande vin. Restaurangens utsikt och känsla gör att en nyårsweekend hos Corallen romantisk och väldigt mysig. Ett perfekt nyårspaket för paret som vill komma bort och fira tillsammans.

Skåla in det nya året hos oss – välkommen som par eller familj!

Till Hotel Corallen är givetvis alla välkommen för att skåla in det nya året. Oavsett om det är par eller barnfamiljer som vill ha ett trevligt firande tillsammans. För de små kan ett nyår med övernattning vara ett spännande äventyr. Hos oss har ni väldigt bra utsikt över stadens alla fyrverkerier som invånarna skjuter vid tolvslaget. Efter en god natts sömn i sköna hotellsängar har vi dukat fram extra gott till morgonens frukostbuffé, vilket blir en härlig start på det nya året.

Vi ser fram emot att skåla in det nya året med er, välkomna till Hotel Corallen!

 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.