Boka grabbhelg i Småland

Ta med kompisgänget, bröderna eller din pappa och fly vardagen för en stund. Samlas och unna er kvalitetstid tillsammans med en grabbhelg i Oskarshamn. Här finns det aktiviteter för alla, varför inte kombinera er vistelse med en ishockey- eller fotbollsmatch? Om man hellre föredrar natur eller kultur finns det populära besöksmål som Blå Jungfrun. Ni har även möjlighet att ta del av det övriga utbud som finns runt omkring i Småland och på Öland. Oskarshamn är ett utmärkt val för grabbresan och det passar lika bra för en svensexa som en lugn helg med god mat och avkoppling. Välkommen till oss för att skapa nya, trevliga minnen tillsammans.

Lyckad grabbweekend med god mat, spa & sport

Boka några dagar tillsammans och umgås, bara ni killar. Släpp tankarna på jobb och annat, kom till Hotel Corallen och njut av välsmakande mat, avkopplande spa och relax samt få tid för era intressen, oavsett om det är sport, natur, kultur eller att bara dricka kall öl. 

I vårt paket “Grabbweekend” ingår följande:
-En övernattning i superiorrum med havsutsikt.
-Riklig frukostbuffé.
-Lån av morgonrockar och tofflor.
-Öl och jordnötter som hämtas i baren.
-Corallens chilihamburgare med en öl.
-Vin och snacks på rummet.
-Tillgång till två relaxavdelningar med bastu, uppvärmt bad, jacuzzi samt utomhuspool.
-Tillgång till kaffe och te dygnet runt i receptionen.

Pris: Beroende på säsong, vänligen kontakta oss för prisuppgifter!

Tips på aktiviteter för er grabbhelg

Fyll er grabbhelg med aktiviteter som ni tycker om. Om ni är sportintresserad kan ni kolla in matcher med IK Oskarshamn (ishockey),, Oskarshamns AIK (fotboll) och Craftstadens IBK (innebandy), eller varför inte ta en avstickare till Målilla och titta på när Dackarna kör speedway. Det finns även bra golfbanor i närheten där ni kan utmana varandra. Jailbreak Oskarshamn är en annan rolig aktivitet för hela kompisgänget. Kommer ni att klara av och lösa de klurigheter som ni ställs inför innan tiden går ut? Äspölaboratoriet är en spännande utflykt när ni kan upptäcka underjorden i urberget och lära er mer om forskningen kring slutförvaret av kärnbränsle. Kort sagt, Oskarshamn kan erbjuda något för alla!

Upptäck Sverige på grabbresan – välkommen till oss!

Ett av de mest populära landskapen att besöka när man är ute och reser i Sverige är Småland. Ett vackert landskap med fantastiskt natur, mycket besöksmål och roliga aktiviteter. Ta med grabbarna till Småland och Oskarshamn, en pärla till kuststad, och njuta av kvalitetstid tillsammans. Fyll dagarna med saker att göra eller ta det lugnt och koppla av i vår relaxavdelning, ni kan utforma er grabbresa precis så som ni vill ha den. Ni är varmt välkomna till Hotel Corallen för er nästa grabbhelg. Vi ses!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.