Fira bröllopsdagen i Oskarshamn

När en av era lyckligaste dagar i livet går mot sitt slut är du och din käresta välkomna till vår romantiskt smyckade svit med en underbar utsikt över Östersjön och Blå Jungfrun. Spendera bröllopsnatten oss på ett stillsamt och mysigt hotell. Se tillbaka på den underbara bröllopsdagen, njut av varandra och andra godheter som finns på rummet. Dagen efter kan ni ni (om ni önskar) få frukost serverad på rummet. Vi vill att detta ska bli en minnesvärd dag och att det kan bli en återkommande tradition att komma till oss när det är dags att fira bröllopsdag.

Bröllopspaket med övernattning

Hotel Corallen ligger beläget vid havet och har en romantisk svit till förfogande. Bröllopspaketet är flexibelt och anpassas utifrån era behov. Paketet passar er som vill ha ut det lilla extra av er vistelse för att fira er bröllopsdag, både dagen då ni gifter er och kommande årsdagar är värda att uppmärksamma. I bröllopspaketet har vi bakat in saker som sätter guldkant på er vistelse. 

Det som ingår är:
-Stämningsfullt smyckad svit med jacuzzi.
-Mousserande vin.
-Exotiska frukter och chokladdoppade jordgubbar.
-Frukostbuffé eller frukost på rummet.
-Morgonrockar och tofflor att låna.
-Tillgång till två relaxavdelningar med bastu, uppvärmt bad, jacuzzi samt utomhuspool.


Pris: Beroende på säsong, vänligen kontakta oss för prisuppgifter!

Bröllopsnatt på hotell vid havet

Drömmen om det perfekta bröllopet bär många med sig sedan unga år. Gör dagen magisk genom att fira i Oskarshamn. Oavsett vart i Småland som ni gifter er kan ni sedan njuta av en romantisk bröllopsnatt på Hotell Corallen. Vi kan utlova något så romantiskt som att vakna upp tillsammans och se soluppgången vid havet. På Hotell Corallen får ni en fantastisk första natt tillsammans som nygifta med en underbar utsikt över Östersjön. Här får ni bo i en svit som har en egen jacuzzi där ni kan skåla i mousserande vin och bara njuta av varandras sällskap. En minnesvärd start på resten av livet tillsammans som gifta.

Namn på bröllopsdagar att fira

Varje årsdag som gifta har ett eget namn och är såklart värda att fira lite extra. Det brukar vara populärt att anpassa sina presenter till varandra utifrån vilket tema som åtalet avser. Det är lite oklart varifrån namnen kommer, men i Sverige började traditionen redan på slutet av 1800-talet. Det finns ingen officiell lista med dessa benämningar.

Nedan följer några av de vanligaste dagarna att uppmärksamma lite extra:
-1 år – Bomullsbröllop
-5 år – Träbröllop
-10 år – Tennbröllop
-15 år – Kristallbröllop
-20 år – Porslinsbröllop
-25 år – Silverbröllop
-30 år – Pärlbröllop
-40 år – Rubinbröllop
-50 år – Guldbröllop

Dagar som dessa ska firas lite extra. Vad passar bättre än att boka ett romantiskt bröllopspaket med övernattning för att fira er bröllopsdag? Välkommen till oss på Hotel Corallen!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.