Best Western Hotel Corallen

202203204201205
Boka rum

Rum 1

OK
   

Våra rum

Havsnära & centralt boende i Oskarshamn

Kan dagen efter en övernattning i Oskarshamn börja bättre än med en soluppgång över havet och utsikten över Östersjön och Blå Jungfrun? Detta är vad många av våra 75 rum erbjuder.

Rummen är fördelade på Standardrum, Superiorrum, Businessrum och Sviter.  Rum för kortare övernattning eller längre vistelse. Vare sig du ska stanna en enda eller fler nätter har vi rum som passar dig och vad du är ute efter. Alla rum är rökfria vilket bidrar till att vi kan erbjuda ett fräscht boende. Många av rummen har också egen balkong eller terrass och allt med närhet till havet. 

Alla är välkomna
Vi har även boende som delvis är anpassat för funktionshindrade. Vänligen kontakta hotellet för mer information. Vill du ha med din fyrbenta vän på din vistelse? Vi har hundanpassade rum! Men glöm inte informera om att din hund följer med när du bokar. 

Frukost
Dagens viktigaste mål frukosten ingår givetvis i rumspriset. Vårt utbud är stort och vi har även här tänkt på miljön och använder oss delvis av lokalproducerade varor så som t.ex olika marmelader och allt vårt frukostbröd som levereras från Nilssons Konditori och Bageri. 

Tillval som du kan köpa till inför din vistelse:

   - Blommor på rummet
   - Exotiskt fruktfat
   - Choklad eller snacks
   - Vin, mousserande eller annan dryck
    
    Kontakta oss om ni har särskilda önskemål!

Alltid hos oss:

   - Fri parkering
   - Gratis Wifi på hela hotellet
   - Laktos och glutenfria produkter
   - Tillgång till våra två relaxer
   - Uthyrning av badkläder 
   - Kylskåp på alla hotellrum
   - Daglig väderrapport i receptionen
   - Karta över Oskarshamn med omnejd 
   - Hundkit vid incheckning - förboka hundrum
   - Leksak till alla barn 
   - Skoputsmaskin
   - Isskrapa
    - Smyckesförsäljning 

Utlåning av:

   - Cyklar
   - Mobilladdare 
   - Kuddar till utlåning
   - Barnstol i restaurangen
   - Adapter
   - Spjälsäng
   - Filtar på vår terrass
   - Läsglasögon
  
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.