Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Våra hotellrum

Boende vid havet med härlig utsikt

Många av våra rum har utsikt mot havet. Här bor ni i en marin miljö med mycket bekvämligheter tillgängliga. Njut av en fantastisk soluppgång samtidigt som ni gör en beställning via roomservice. Oavsett om ni bor i ett standard-, superior- eller familjerum möts ni av fräscha och moderna lösningar.
Den som är ute efter extra lyx kan boka en svit och avnjuta ett bubbelbad samtidigt som blicken vandrar ut över havet. Alla rum är rökfria för att kunna garantera ett riktigt fräscht boende till alla våra gäster.

Hotel Corallen Oskarshamn
Standardrum | Superiorrum | Sviter

Tillgängliga och hundanpassade rum 

På Hotel Corallen ska alla kunna spendera en natt. Därför finns det rum som till stor del är anpassade för funktionshindrade. Har ni speciella frågor eller önskemål är ni varmt välkommen att kontakta oss, vi vill gärna hjälpa till. Målgruppen är inte bara människor utan också det som brukar kallas människans bästa vän, hunden.
Informera oss om att hunden kommer att följa med så att vi kan boka in er i ett hundanpassat rum. Det tillkommer en avgift för djurtillägg då hunden följer med. På hotell ska alla skämmas bort, därför får hunden självklart ett alldeles eget hundkit när ni checkar in.

Fantastisk frukostbuffé ingår

Efter en natt med god sömn ingår vår fantastiska frukostbuffé i priset. Frukostbuffén har ett stort utbud av bröd, småvarmt, kallskuret och mycket annat. Allt för att ge dig en bra start på dagen. Vi värnar om miljön och arbetar aktivt för att samarbeta med lokala producenter, till exempel levereras alla våra frukostbröd från Konditori Flanaden.
Även marmelad och mycket annat är närproducerat vilket vi är mycket stolta över. Restaurangen har en panoramavy över havet och det är hög nivå på både mat och service. Har du någon allergi? Prata med personalen som mer än gärna hjälper till att informera och försöker hitta bra alternativ för dig.

Boka hotellrum i Oskarshamn

Oskarshamn ligger vid havet och har mycket att erbjuda till alla åldrar. En barnfamilj kan besöka temaparker eller bad i närheten. Det nykära paret kan njuta av god mat på hotellets restaurang i kombination med underbara omgivningar. Målgruppen är alla människor som vill skämma bort sig själv för en stund.
Vill ni ha en extra lyxig vistelse på hotellet finns fantastiska tillval som mousserande dryck och blommor som möter er på rummet vid ankomsten. På Hotel Corallen finns totalt 75 rum där ni får möjlighet att komma bort från vardagen och bara vara er själv för en stund.

 

Tillval som du kan köpa till inför din vistelse:

- Cavaflaska 320:-
- Exotiskt fruktfat 150:-
- Chokladdoppade jordgubbar 135:-
- Praliner 30:-/st
- Nötter & chips 75:-
- Godisskål 85:-
- Blommor på rummet, pris från 200:-
- Rosblad på sängen 150:-

Boka på 0491-768181

Kontakta oss om ni har särskilda önskemål!


Hotel Corallen Oskarshamn
Standardrum | Superiorrum | Sviter

Alltid hos oss: 

 • Fri parkering
 • Gratis Wifi på hela hotellet
 • Laktos och glutenfria produkter
 • Tillgång till våra två relaxer
 • Uthyrning av badkläder 
 • Kylskåp på alla hotellrum
 • Karta över Oskarshamn med omnejd 
 • Hundkit vid incheckning - förboka hundrum, tillkommer kostnad för djurtillägg 
 • Laddstationer för elbil

 

Utlåning av:

 • Mobilladdare 
 • Kuddar till utlåning
 • Barnstol i restaurangen
 • Adapter
 • Spjälsäng
 • Filtar på vår terrass
 • Läsglasögon

Praktiska frågor och svar om våra hotellrum

Får man sova fler än två personer i ett hotellrum?
På Hotel Corallen erbjuder vi olika typer av rum för att passa olika behov. Våra familjerum är idealiska för större grupper eller familjer, där fler än två personer kan sova bekvämt. Kontakta oss gärna för specifika detaljer om rumskapacitet och tillgängliga bekvämligheter.
När räknas man som vuxen på hotell?
På Hotel Corallen anses gäster som är 12 år och äldre som vuxna. Detta påverkar bokningsprocessen och tillgången till vissa faciliteter. För yngre gäster erbjuder vi särskilda barnrabatter och anpassade aktiviteter för att göra deras vistelse lika minnesvärd.
Kan jag boka hotellrum åt någon annan?
Absolut, det är möjligt att boka ett rum på Hotel Corallen åt någon annan. Det är en perfekt present eller överraskning för en nära och kär. När du bokar, se till att ange den faktiska gästens namn och eventuella särskilda önskemål de kan ha.
Vad ingår i hotellrum på Hotel Corallen?
På Hotel Corallen strävar vi efter att erbjuda en komplett och avkopplande upplevelse. Alla våra rum inkluderar moderna bekvämligheter, fräscha lösningar, och många erbjuder en fantastisk havsutsikt. Vår frukostbuffé, som är känd för sitt rika utbud och lokala delikatesser, ingår också i rumspriset. Dessutom erbjuder vi en rad specialtillval som bubbelbad i sviterna och hundanpassade alternativ för dina fyrbenta vänner. Hela relaxen ingår dessutom i rumspriset. 
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.