Lyx & romantik - Romantiskweekend
Firar ni något särskilt eller vill du kanske bara överraska din käraste med en romantiskweekend vid havet? Perfekt att boka inför ALLA HJÄRTANS DAG!

På Best Western Hotel Corallen får ni tid och möjlighet att koppla av och njuta av varandra i en underbar miljö. Från ert stora rum med egen balkong eller terrass har ni utsikt över Östersjön och den mytomspunna ön Blå Jungfrun. På kvällen bjuder vi på en trerätters middag i vår förstklassiga restaurang.

Gör det till en överraskning eller välj en weekend då båda vill komma bort. Vi på Best Western Hotel Corallen ser till att ni får en härlig helg!

I vårt romantiska weekendpaket ingår:
- en övernattning i rum med havsutsikt 
- tidig incheckning från kl. 12.00 (gäller ej under sommarperioden 22/6-23/8)
- sen utcheckning till kl. 14.00 ( gäller ej under sommarperioden)
- riklig frukostbuffé
- välkomstdrink
- trerätters middag exkl. dryck och kaffe
- lån av morgonrockar och tofflor
- vin och snacks på rummet
- tillgång till två relaxavdelningar med bastu, uppvärmt bad samt utomhuspool 
- tillgång till kaffe och te dygnet runt i receptionen 

Pris: Beroende på säsong, vänligen kontakta oss förprisuppgift!

Hjärtligt välkommen att boka!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.