Frukostbuffé

Ät god hotellfrukost på Corallen

Börja dagen med en stor frukostbuffé vid din vistelse på Hotel Corallen. Självklart kan du komma till oss och njuta av buffén även om du inte bor på hotellet. På vår buffén finns många lokala produkter och delikatesser, brödet kommer från Konditori Flanaden i Oskarshamn. Njut av både småvarmt och kallt, allt från goda röror till stora fat med uppskuren frukt. Runda av frukosten med en god kopp kaffe eller något smakrikt te. Frukosten serveras alla dagar i veckan och vi vågar lova att det finns något för alla. Har du allergier är du alltid välkommen att prata med oss i restaurangen, vi svarar gärna på frågor om maten som serveras. Njut av att äta en långfrukost i vår trevliga matsal och lägg upp planeringen för en händelserik dag.

Gott om lokala produkter i vår frukost

Hotel Corallens frukost innehåller många inslag från lokala producenter. Allt bröd vi serverar kommer från Konditori Flanaden, ett familjeägt konditori som bakar brödet på ett traditionsenligt sätt. Avnjut det mjuka och smakrika brödet med exempelvis ost från Räven och osten eller marmelad från Lindhags Delikatesser. Deras marmelad produceras i småskalig volym med fantastiska smaker. En hotellfrukost ska vara en smakupplevelse du sent glömmer och erbjuda möjligheten att upptäcka nya favoriter. Lokala produkter är roligt och det kan alltid tillkomma nya favoriter som vi väljer att duka fram på frukostbuffén. Stöd gärna våra lokala tillverkare och köp deras produkter om du upptäcker något som du gillar.

Stor frukostbuffé med brett utbud

På en frukostbuffé ska det finnas mycket att välja på för alla. Det är därför vi dagligen dukar upp mängder med småvarmt, kallt, olika röror, frukt och grönt som du kan plocka från. Givetvis har vi också klassiska inslag som bröd, yoghurt och ägg. Ett brett utbud tilltalar både stora som små och ger möjlighet att njuta av en trevlig stund tillsammans. Frukosten beskrivs av många som det viktigaste målet på dagen och det som lägger grunden för en bra start, så att ni orkar med alla aktiviteter. Färskt bröd och fräsch frukt är bara två av inslagen på den stora hotellfrukosten.

Börja vistelsen med en härlig frukost

Njut av en god frukostbuffé på Corallen i Oskarshamn. Det är en perfekt start på er semester eller en mysig utflykt för att unna sig något extra i vardagen. Åk från närliggande orter som Kalmar eller Västervik för en dagsutflykt i mysiga Oskarshamn och börja vistelsen med en riktigt härlig frukost. Ni kan boka en romantisk weekend för två där både hotellfrukost och trerättersmiddag ingår, eller något av de övriga paket som vi erbjuder för att göra ert besök helt komplett. En frukostbuffé i Oskarshamn är en rolig present och överraskning att bjuda nära och kära på – ge bort en mysig upplevelse tillsammans. Välkommen till oss på Hotel Corallen!

 

Pris: 179:-/ vuxen och 95:-/ barn (upp till 12 år)


Från och med midsommarafton kör vi 07:00-10:30 alla dagar i veckan. Vi kan endast ta emot frukostbokningar för de som ej bor på hotellet mellan kl. 07:00-09:00 under sommaren!

 

BOKA GÄRNA BORD, 0491-768181

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.