AFTER WORK

Vad sägs som en AW efter lång dag på jobbet med kollegorna? Eller varför inte stanna kvar efter konferensen? Baren är öppen och köket erbjuder allt från Caesarsallad, kvällens rätt, pasta, Corallens chiliburgare och mycket mer.

Besök oss för trevlig After Work i Oskarshamn

Upplev en fantastisk After Work i Oskarshamn tillsammans med kollegorna. God mat i baren och en avslappnad miljö att umgås i. Avrunda en lång arbetsdag med en rolig aktivitet tillsammans, stanna kvar efter er konferens eller fira ett bra resultat. Mat och dryck i toppklass i kombination med en genuin atmosfär. Ett perfekt sätt för och varva ner tillsammans och ladda upp med ny energi. På Hotel Corallen är ni alltid välkomna och vi erbjuder alltid högklassiga tjänster för alla tillfällen. Vi tar emot stora som små företag att skåla hos oss – boka in en perfekt After Work i Oskarshamn!

Boka in en AW med kollegorna

Det finns många anledningar till att boka in en AW i Oskarshamn med dina kollegor. Hotel Corallen kan ta hand om de flesta behov och önskemål. Goda drinkar både med och utan alkohol samt mat för alla smaker. På en After Work ska alla kunna njuta på sina egna villkor. Önskar ni en extra lyxig AW i Oskarshamn kan vi erbjuda hotellrum för en god natts sömn. Kom in på spontant umgänge tillsammans, men är ni en större grupp får ni gärna förboka exempelvis mat så att vi snabbare ska kunna servera er. Boka in en kväll med kollegorna som blir mycket minnesvärd!

Fördelar med att umgås på After Work

After work handlar inte bara om att äta och dricka gott. Genom att umgås med dina kollegor utanför arbetsplatsen stärker ni lättare er sammanhållning. Ett mer avslappnat sätt där det blir mer naturligt att lära känna varandra på riktigt. Lägg era arbetsroller åt sidan för en stund och umgås som privatpersoner. Arbetar ni på ett gemensamt projekt kan en After Work i Oskarshamn göra det möjligt komma fram till mer kreativa lösningar på olika utmaningar som er grupp står inför. En djupare gemenskap och sammanhållning i arbetsgruppen kan i förlängningen leda till snabbare beslut och att samarbetet fungerar bättre framåt!

Njut av hamburgare, sallad eller pasta och god dryck

Att äta och dricka gott är en aktivitet som passar människor alla åldrar - perfekt som After Work i Oskarshamn. På hotel Corallen lagar vi all mat från grunden och är otroligt noggrann med samtliga råvaror. Varje tallrik som skickas ut från köket är tillagad med stor passion av våra kockar. Ni kan välja att äta från vår goda bistromeny med enklare förtäring. På menyn hittar ni dessutom dagens erbjudande, veckans pasta samt veckans internationella rätt. Njut av en klassisk Ceasarsallad, en god hamburgare eller upptäck ett vegetariskt alternativ. Maträtter med imponerande smaker, både klassiska och mer moderna alternativ.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.