Restaurang i Oskarshamn - Hotel Corallen

Restaurang med härlig atmosfär vid havet

Njut av en fantastisk måltid med en panoramavy över Östersjön och Blå Jungfrun. Både maten och servicen hos oss på Hotel Corallen håller mycket hög klass. Här kan kan välja på allt från en enklare bistromeny till en á la carte-meny som är uppdaterad med säsongens råvaror. Till menyn finns dessutom en omsorgsfullt utvald vinlista. Att äta mat hos oss ska vara en upplevelse både i form av maten och miljön. Kanske är du på väg någonstans? Ta en paus på resan och besök Hotel Corallen och njut av förstklassig mat och service. För större sällskap och konferenser kan vi även ordna luncher vid förfrågan.

När du vill äta bra och vällagad mat i Oskarshamn

Om du söker en bra restaurang i Oskarshamn med en fantastisk atmosfär har du hittat rätt. Välkommen att njuta av vällagad mat i vår fina restaurang och kombinera det gärna med en övernattning på hotellet. Vi arbetar ständigt med att använda så mycket lokala råvaror som möjligt. Maten vi serverar är alltid lagad från grunden med mycket omtanke och kärlek från våra kockar.

Restaurang i hamnen med fantastisk havsutsikt

Restaurangen ligger alldeles vid hamnen och har en fantastisk havsutsikt att njuta av. Varje dag vid havet bjuder på nya naturupplevelser – upplev både det stillsamma havet och när det blåser rejält med vågor. I vår restaurang är det alltid varmt och skönt oavsett väder och temperatur utomhus. Panoramavyerna ger dig en fantastisk upplevelse i kombination med maten som serveras. I restaurangen är det fokus på mat som lagas utifrån de råvaror som för tillfället är i säsong. Om det är svårt att välja från menyn hjälper vår personal gärna till att guida dig rätt med både mat och dryck.

Bokad lunch för konferenser och större sällskap

Konferenser och större sällskap kan kontakta oss i förväg för att få en bokad lunch. För att orka med en eller flera dagars konferens krävs det att magen fylls på med något gott att äta. Samma sak gäller för större sällskap som är ute för att genomföra aktiviteter eller möten. Vår restaurang i Oskarshamn är alltid öppen för att servera er en fantastisk lunch. Kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda just er. Självklart är vi lyhörda och kan ta hänsyn till allergier och andra speciella önskemål. Låt oss ge er en komplett konferens med en riktigt god lunch. Välkomna till hos på Hotel Corallen!

Varmt välkommen att boka en trevlig stund hos oss på Hotel Corallen i Oskarshamn.

Telefon: 0491-76 81 81
E-post: info@hotelcorallen.se


Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.