Våra pooler

I vår relaxavdelning har vi tre olika pooler där ni kan njuta av fantastisk utsikt mot havet. 50 meter nedanför relaxen kan du även ta ett dopp i havet.

Vintertid kan du även vinterbada i vår stora pool eller gå ner till bryggan för att ta ett kalldopp.

Hotell med egen pool i Oskarshamn & Småland

På Hotel Corallen har du totalt tre fantastiska pooler att njuta av. Hit är alla välkomna för att bara ha det bra. De tre pooler som finns är:
-Varmt utekar 
-Inomhus jacuzzi 
-Havsvattenpool
 

Två riktigt varma och behagliga alternativ samt en större pool som många barn tycker om att släppa loss i. Ett hotell i Oskarshamn med pool, här finns det något för alla som vill koppla bort vardagen för en stund. I anslutning till våra pooler finns möjlighet att avnjuta lättare förtäring och utsikten är helt magisk. Hit kan du komma för att skämma bort dig själv för en stund.

Njut av utomhuspool med havsvatten

Många anser att det bästa är ett dopp utomhus. Här finns en större utomhuspool som är fylld med havsvatten. Med havet så närvarande är det en självklarhet att ta tillvara på och använda det vatten som finns nära. Simma längder för motion eller låt barnen få utlopp för all sin energi. Denna pool i Oskarshamn bidrar till en känsla av att nästan dopp sig i havet.
Bada i denna utomhuspool och blicka samtidigt ut över vågorna som rullar över havet. En genuin och äkta känsla som måste upplevas. Det är ett hotell med pooler som är väl värt sitt besök!

Mysig jacuzzi och varmt utekar som passar hela familjen

Alla ska kunna bada, oavsett om du vill ha det kallt eller riktigt varmt! Jacuzzi inomhus är väldigt mysigt att krypa ner i också en kall och blåsig dag. Att bada i ett varmt utekar är en upplevelse som alla bör uppleva någon gång. Kylan i luften som biter mot ansiktet och den behagliga värmen från vattnet. Ett hotell med pool passar för alla.
Ta med kompisgänget på en minnesvärd weekend eller åk hela familjen där barnen får vara med om ett äventyr. Här har barnen möjlighet att bada i timmar i en trevlig miljö för både stora som små.

Närhet till dopp i havet – vågar du vinterbada?

Hotel Corallen är ett hotell med utomhuspool med havet inom räckhåll. Självklart finns alltid möjligheten att ta ett dopp där, året runt. Att vinterbada delar upp människor i två läger – de som säger ja och de som säger aldrig i livet.
Ett vinterbad är otroligt uppfriskande och efteråt kan du värma dig i någon av de varma poolerna. Vid ett besök hos oss har du många valmöjligheter då det kommer till att bada. När du inte ligger i vattnet njuter du av god mat eller sover gott o en av våra bekväma sängar. Vi erbjuder en komplett helhetsupplevelse för dig som vill koppla av en stund!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.