Nyårspaket med spa & hotell i Småland

Släpp alla bestyr hemma och skåla in det nya året på ett härligt sätt hos oss på Hotel Corallen. I vårt nyårspaket får du njuta av god mat och dryck, spa och relax samt bara koppla av och mysa i våra vackra miljöer vid kusten. Det är en lyxig känsla att bo på hotell, och vilket tillfälle passar inte bättre då än på just nyårsafton? I vår nyrenoverade relaxavdelning kan ni bland annat basta och bada jacuzzi, givetvis med fantastiskt havsutsikt. Starta det nya året på bästa sätt med ett besök hos oss!

Att bo på hotell under nyår är lyx. Du njuter av god mat och dryck och bara har det bra. Vi har satt ihop ett färdigt nyårspaket i det vackra Småland. I paketet ingår övernattning, 5-rätters nyårssupé, mousserande vin vid 12-slaget och mer därtill. Det ingår fri tillgång till vår relaxavdelning, där du kan njuta fullt ut. Två olika sorters bastu, ett poolhus med panoramavy ut över havet och en varm jacuzzi att sjunka ner i som några exempel. Spa över nyår ger möjlighet att varva ner och börja det ny året på bästa sätt.

Fira nyår med övernattning – prisvärt hotellerbjudande

Reflektera och minns över det året som har gått och ladda upp med ny energi. Fira in det nya året på ett minnesvärt sätt med Hotel Corallens hotellerbjudande där övernattning, mat och dryck ingår. Att bo på hotell över nyår innebär att slipper tänka på att fixa mat och städning, istället kan du fokusera på att slappna av och bara njuta i gott sällskap.

I vårt nyårspaket ingår:
-Del i dubbelrum med havsutsikt.
-Tidig incheckning från kl 12:00.
-Stor frukostbuffé med extra gott.
-Fri tillgång till våra relaxavdelningar.
-Eftermiddagsfika.
-Välkomstdrink.
-5-rätters nyårssupé.
-Mousserande vid tolvslaget.

Pris per person och natt: 1890:-
Per per person och natt, enkelrum: 2090:-

Gäller 31/12-2021.

Ring oss för bokning eller mer information!

Romantisk nyårsweekend med nyårssupé & spa

Överraska din älskade med en romantisk nyårsweekend. I vårt paket med hotell över nyår ingår en både välkomstdrink, gott eftermiddagsfika och tillgång till spa och relax. Ni får tid till att skämma bort varandra och kan njuta av den härliga stämningen med fantastiska vyer över havet. Varför inte prova på att kombinera ett isvaksbad efter ett varmt besök i bastun? Till kvällen väntar en välsmakande nyårssupé innan det nya året ska skålas in med mousserande vin. Restaurangens utsikt och känsla gör att en nyårsweekend hos Corallen romantisk och väldigt mysig. Ett perfekt nyårspaket för paret som vill komma bort och fira tillsammans.

Skåla in det nya året hos oss – välkommen som par eller familj!

Till Hotel Corallen är givetvis alla välkommen för att skåla in det nya året. Oavsett om det är par eller barnfamiljer som vill ha ett trevligt firande tillsammans. För de små kan ett nyår med övernattning vara ett spännande äventyr. Hos oss har ni väldigt bra utsikt över stadens alla fyrverkerier som invånarna skjuter vid tolvslaget. Efter en god natts sömn i sköna hotellsängar har vi dukat fram extra gott till morgonens frukostbuffé, vilket blir en härlig start på det nya året.

Vi ser fram emot att skåla in det nya året med er, välkomna till Hotel Corallen!

 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.