Teambuilding/Aktivitet

Boka teambuilding i Oskarshamn & Småland

Teambuilding syftar till att låta en grupp människor bli mer sammansvetsade och skapa ett bättre samarbete. I Oskarshamn ligger vackra Hotel Corallen. Närheten till Småland och vackra omgivningar i närområdet gör det till en populär plats att vistas på. Boka och åk iväg på en konferens som inkluderar teambuilding aktiviteter.
På en arbetsplats har alla sin uppgift och det är lätt att agera utifrån givna roller. Att byta miljö och göra något helt annorlunda jämfört med det vardagliga lockar fram många skratt och bidrar till en avslappnad atmosfär. Boka in ett evenemang över dagen eller boka med övernattning till alla deltagare.

Stort utbud av aktiviteter & övningar för er teambuilding

Inom teambuilding finns det många aktiviteter och övningar att välja mellan. För en optimal upplevelse finns därför många aktiviteter att välja på. Teambuilding lekar kan både vara fartfyllda likaväl som att sätta tankeförmågan på prov. Det finns aktiviteter för alla och vi hjälper gärna till att komma med teambuilding tips för en lyckad dag.
Ni väljer själv om besöket ska inkludera en eller flera aktiviteter.  Beroende på dag och väder går det att välja aktiviteter som utförs inom- eller utomhus. Oavsett val av aktivitet kommer förmågan till samarbete att sättas på prov, på ett lekfullt och roligt sätt för alla åldrar.

Kombinera med konferens, spa samt god mat & dryck

En rolig konferens är något som kommer att vara samtalsämnet i fikarummet för lång tid framåt. Skapa en fantastisk teambuilding som inkluderar spa samt god mat och dryck. I restaurangen arbetar kockar som brinner för matlagning och enbart använder de bästa råvarorna. En kulinarisk upplevelse som höjs lite till med god dryck.
Efter en lång och aktiv dag kan ni välja att varva ner på hotellets spa. Inom- och utomhusrelax samt olika typer av behandlingar finns att tillgå. Här får alla möjlighet att vara sig själva samtidigt som ni kan lära känna varandra på djupet utan några krav.

Är teambuilding för företag avdragsgillt?

Företaget har rätt att hantera teambuilding som avdragsgillt som vissa kriterier uppfylls.

Dessa tre kriterier är:
-Er dag med teambuilding pågår under minst sex timmar.
-Det är obligatoriskt för personalen att deltaga.
-Samtliga måltider äter ni gemensamt.

Uppfyller ni dessa tre punkter så är teambuilding avdragsgillt eftersom att det bidrar med syfte till företaget. De delar som då är avdragsgilla är aktiviteter, mat och boende. Maximal längd på er teambuilding är en vecka och det är viktigt att dokumentera för att kunna uppvisa något konkret till Skatteverket om de väljer att granska de avdrag som ni har valt att göra.

 

Tips på aktiviteter

Ett break i den långa konferensdagen är välbehövligt. Hos oss kan du boka roliga aktiviteter där bland annat teambuilding står i fokus.
Vad passar just ert gäng? Önskar ni bara njuta av några timmar i vår relaxavdelning eller vill ni ha en aktivitet?
Jailbreak i Oskarshamn som vi samarbetar med har många roliga aktiviteter att erbjuda:

Skattkisteäventyr
Deras portabla skattkisteäventyr står för fängslande underhållning för upp till 100 spelare samtidigt. Alla får samma upplevelse och det tar endast 90 minuter av er tid. Skattkistorna är fullproppade med pussel, koder och ledtrådar som utmanar gruppens kreativa förmåga, där ni måste använda list, lagarbete och kommunikation för att klara utmaningen. Aktiviteten hålls ihop av en spelledare och det är fartfyllt och spännande.

Musikquiz
Marika är en quizmaster och har flera års erfarenhet av att göra och leda musikquiz.
Marika förmedlar både glädje och energi till alla deltagare och musikquizen är noggrant tillverkade. Att quizet är genomarbetat, proffsigt utfört och har något för alla är fina vitsord vi har fått.
Oftast hålls quizet med ett blandat tema för att tilltala alla deltagare men efter flera års musikquiz sitter vi på en riktig guldgruva gällande olika teman och det finns möjlighet att boka temaquiz, exempelvis 90-tal, svenskt 80-tal, schlager, färger, väder, hårdrock, siffror etc.

Proffessorns box
Nu är uppföljaren till vår populära Karantänkista här! Professorns box är skapad av Jailbreak Oskarshamn AB. Den är unik och finns endast hos oss.

Uppdraget
Ni är utvalda av den något lömske professorn Jay L. Brääk att försöka lösa hans senaste utmaning – Professorns box. Professorn har lämnat ett kryptiskt meddelande till er. Ni kan inte tyda det förrän ni har löst alla klurigheter i boxen och samlat ihop ledtrådar för att dechiffrera meddelandet. Har ni vad som krävs för att slutföra uppdraget? Vill ni ha en tid att jobba mot kan ni starta en timer på 90 minuter, vi hämtar boxen efter 2 timmar.

Hur går det till?
Ni lämnas själva med endast professorns labmanual att läsa. Därefter är det upp till er att utan spelledare lösa boxens alla klurigheter, logiska utmaningar och pussel. Ni har 90 minuter på er att klara alla uppdrag. I vanlig ordning är det enda ni behöver er hjärna. Vi rekommenderar 2-6 hjärnor per box. Detta för att det inte ska vara för trångt runt boxen och för att alla ska känna sig delaktiga.

Önskar ni istället avsluta dagen med en aktivitet så erbjuder Jailbreak fler aktiviteter på plats hos dom. på deras hemsida finns all information: https://jailbreakoskarshamn.com/  

 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.