Kickoff

Dra ihop ert företag och njut av havet på land! Vi ger er en helhetsupplevelse av det goda. Hos oss kan ni kombinera avkoppling med roliga aktiviteter och god mat.

Vi kan kombinera ihop en helhetslösning med boende, lokal, relaxavdelning, aktivitet, middag samt en fantastisk frukostbuffé. Självklart kan ni även ordna med egen aktivitet och vi ordnar en lokal för ert sällskap. Allt efter era önskemål! 

Boka kickoff i Oskarshamn & Småland

Gör något roligt och boka in en fantastisk kickoff på Hotel Corallen. Vi tar emot både små och stora grupper och hjälper till att ta fram och utforma vistelsen efter era önskemål. Kickoff som passar företaget likaväl som föreningen. Samla ihop personalen efter semestern med en givande kickoff eller boka i samband med en större förändring.
På en kickoff får ni möjlighet att släppa loss med roliga aktiviteter som kan kombineras med konferens, god mat och övernattning. I det vackra Oskarshamn skapar vi en helhetsupplevelse som bidrar med glädje och sammanhållning för arbetsgruppen. Varmt välkomna med era önskemål till en kickoff! 

Kombinera roliga aktiviteter med spa, god mat & dryck

Boka en perfekt kickoff på era villkor. Roliga kickoff aktiviteter som passar alla, avslappnande besök på spa samt god mat och dryck. Önskar ni boka in kickoff lekar finns ett varierat utbud med både fartfyllda och kluriga aktiviteter att boka. Ni bestämmer själv om det ska vara en eller flera lekar under dagen. Varva sedan ner på den moderna spaanläggningen.
Här kan ni njuta av relax både inom- och utomhus i varma pooler. Avrunda dagen med en middag som får era smaklökar att dansa av lycka. Fantastisk mat som är lagad med kärlek är en bra grund för djupa samtal mellan kollegor.

Vi ordnar er kickoff med jobbet

Låt er kickoff bli en minnesvärd händelse. Hotel Corallen är lyhörda och har lång erfarenhet av att ordna kickoff för både stora och små grupper. På anläggningen finns möjlighet att boka någon av våra anpassade lokaler till alla typer av konferenser. I samband med ert event går det att boka in övernattning, middag och vår eftertraktade frukostbuffé.
På en kickoff i Oskarshamn har ni möjlighet att låta gruppen komma närmare varandra och utveckla ett bättre samarbete tillsammans. Kom bort från arbetsplatsen och de invanda mönster som finns. Umgås i en avslappnad miljö och bygg upp en starkare gemenskap till varandra. 

Avdragsgill kickoff – detta gäller

En kickoff är avdragsgill så länge ni förhåller er till ett fåtal av Skatteverket uppsatta regler. Först och främst ska en kickoff med företaget vara obligatoriskt för alla, vilket brukar vara en självklarhet. Den ska pågå under minst sex timmar och maximalt en vecka. Slutligen ska alla måltider avnjutas gemensamt, vilket sker i restaurangen på hotellet.
Sammantaget betyder det att de flesta delar av e kickoff med jobbet är avdragsgill – aktiviteter, mat och övernattning. Som företag behöver ni dokumentera och ha något typ av schema för ert event att kunna uppvisa till Skatteverket vid behov. Allt annat kan vi på Hotel Corallen hjälpa till med!

Tveka inte att kontakta oss för upplägg och prisförslag.

Telefon: 0491 768181
Email: info@hotelcorallen.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.