Julbord på Hotell Corallen i Oskarshamn - 2022

Julbord med havsutsikt i Småland!
Ta med familjen, vänner eller kollegor och njut av ett gott julbord i underbar miljö hos oss på Hotel Corallen. Vi serverar julbordet alla dagar i veckan mellan den 25 november-21 december. Vi erbjuder både julbord dagtid samt kvällstid.
Välkommen till oss för välsmakande, klassisk julmat som håller högsta klass. Njut av julmaten och den fantastiska havsutsikten i gott sällskap. Vi ses!

Datum:
Lunch: 28 november-21 december
Kväll: 25 november-21 december

Tider:
Lunch: Måndag-fredag kl. 11:30-14:00.
Kväll: Måndag-lördag från kl.18:00.
Söndagar från kl. 14:00.

Pris:
Lunch, 315 kr/person inkl. moms (281 kr exkl.moms). Glögg, pepparkakor och lättdryck ingår.
Kväll, 549 kr/person inkl. moms (490 kr exkl.moms). Glögg och pepparkakor ingår.

Förbokning:
Ta kontakt mellan 08:00-16:00 måndag-fredag på 0491-768181 (Nadja) alt. mejla nadja@hotelcorallen.se. 


Välsmakande julbord i Oskarshamn
I vår restaurang får ni ta del av god julmat som är tillagad från grunden. Blicka ut över havet när ni träffas för en mysigstund hos oss. Det passar lika bra för både familjer, vänner och kollegor och företag. På julbordet hittar ni givetvis alla svenska klassiker som hör till inom både kallt, småvarmt och desserter.

Catering
Utöver att servera julmat i vår restaurang har vi även möjlighet att erbjuda catering av jultallrikar eller mindre julbord. Beställ och hämta när det passar. Vi tar emot bokningar både för företag men också privatpersoner, och ordnar med välsmakande julmat efter era önskemål. Det kan finnas flera anledningar till att ni hellre vill äta julmaten på plats hos er än att ta med de anställda eller ett större sällskap till restaurangen.

Observera att catering endast kan förbokas och att ni gärna får vara ute i god tid med er beställning.
Ta kontakt med nadja@hotelcorallen.se eller ring0491-768181 mellan 08:00-16:00 på vardagar (Nadja).

Välkommen med er förfrågan!

Hotellpaket- Rum och julbord

Unna er en övernattning i samband med julbordet.
Vi erbjuder paket med:
*Rum mot havet
*Julbord
*Välkomstdrink
*Morgonrock & tofflor
*Relaxavdelning
*Frukostbuffé


Från 1300:-/person.

Period: 25 november - 21 december

Psst.. Vi erbjuder även ett paket med sittande julbord mellan 22 -25 december. Läs mer under: Weekendpaket - Julpaketet med sittande julbord
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.