Julen 2021

Julbord med havsutsikt i Småland

Ta med familjen, vänner eller kollegor och njut av ett gott julbord i underbar miljö hos oss på Hotel Corallen. Vi serverar en trerätters jultallrik alla dagar i veckan mellan den 26 november-25 december. I detta ingår en tallrik med kallt, en med småvarmt och en tallrik med desserter från julbordet.
Välkommen till oss för välsmakande, klassisk julmat som håller högsta klass. Njut av julmaten och den fantastiska havsutsikten i gott sällskap. Vi ses!

 

Datum: 26 november-25 december

Tider:
Måndag-fredag kl 11:30-14:00.
Fredag-lördag från kl 17:00.
Söndagar från kl 14:00.

Pris:
Lunch, 295 kr/person inkl. moms (263 kr exk. moms).
Kväll, 425 kr/person inkl. moms (370 kr exkl. moms).

Förbokning:
Ta kontakt mellan 08:00-16:00 måndag-fredag på 0491-768182 alt. mejla sofia@hotelcorallen.se.

Välsmakande jullunch i Oskarshamn

I vår restaurang får ni ta del av god julmat som är tillagad från grunden. Blicka ut över havet när ni träffas för en mysig jullunch hos oss. Det passar lika bra för både familjer, vänner och kollegor och företag. På julbordet hittar ni givetvis alla svenska klassiker som hör till inom både kallt, småvarmt och desserter. På jultallrikarna finns köttbullar, prinskorv, sill, ägg, rödbetssallad och mycket mer.

Julmiddag med tre jultallrikar

Utöver att servera julmat i vår restaurang har vi även möjlighet att erbjuda catering av jultallrikar. Vi kommer ut till er, antingen företag men också privatpersoner, och ordnar med välsmakande julmat efter era önskemål. Det kan finnas flera anledningar till att ni hellre vill äta julmaten på plats hos er än att ta med de anställda eller ett större sällskap till restaurangen. Jultallrikarna innehåller alla klassiska delar av det svenska julbordet och vi kan givetvis även ordna med passande dryck också.

Observera att catering endast kan förbokas och att ni gärna får vara ute i god tid med er beställning.
Ta kontakt med sofia@hotelcorallen.se eller ring 0491-768182 mellan 08:00-16:00 på vardagar. Vi hörs!

 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.