Boka golfpaket och golfresa till Småland

Småland är inte bara känt för Astrid Lindgren och våra vidsträckta skogar. Här finns även ett stort utbud av väl omhändertagna och utmanande golfbanor. Något som varje golfare måste uppleva. I nära anslutning till Hotell Corallen, cirka en mil från oss, ligger Oskarshamns GK och vi kan erbjuda golfpaket som ger en total upplevelse av både skön avkoppling på hotellet och fantastiskt spel på golfbanan. Passa på att semestra i södra Sverige, närmare bestämt Småland och Oskarshamn. I närområde finns det gott om utmanande banor på perfekt avstånd för en dagsutflykt.

Golfpaket 1 |Golfpaket 2 med middag | Golfpaket 3 med middag & dryck |

Spela golf i Småland

Golfbanan i Oskarshamn bildades redan 1973, då som Fliseryds Golfklubb. De första 9 hålen var redo för spel 1978, se övriga 9 hålen stod färdiga 1986. Banan är en park- och skogsbana med par 70. Oskarshamns golfklubb har fått fina utmärkelser 2021:
*Players choice award
*Best golf course
*Best value for money


Utöver golfbanan finns restaurang, shop och övningsområde. Både banan och klubben har en familjevänlig inriktning, något som passar oss på Hotel Corallen väldigt bra, vi tänker likadant! I alla våra tre golfpaket ingår greenfee till Oskarshamns GK. Upplev golf, hotell och spa i Småland, som par eller med hela familjen.

Golfweekend i södra Sverige 

Att ta sig tid för en golfresa är sällan något man ångrar. En golfweekend i södra Sverige passar bra oavsett säsong, vårt klimat och närhet till havet gör att golfbanorna i området är spelbara under en stor del av året. Givetvis finns de yttre förutsättningarna för att kvalitén på banorna ska vara av högsta klass. När ni bor hos har ni, förutom Oskarshamns GK, närhet till fina golfbanor i bland annat Kalmar, Västervik, Vimmerby, Emmaboda, Nybro, Mönsterås och på Öland. Kort sagt, utbudet är stort! 

Upplev golfsemester i Sverige

Det är få saker som slår en lyckad golfhelg tillsammans med familjen eller goda vänner. Att få till den där efterlängtade golfsemestern är väldigt uppskattat, och du behöver inte åka utomlands för att det ska bli en succé. En golfsemester i Sverige, med utgångspunkt i Oskarshamn, erbjuder många trevliga banor i närheten samtidigt som ni kan njuta fullt ut av vistelsen på vårt hotell och spa. Givetvis får ni energi till spännande golfrundor av vår goda mat och stora frukostbuffé. Varmt välkommen till oss på Hotel Corallen!

Golfpaket 1 |Golfpaket 2 med middag | Golfpaket 3 med middag & dryck |
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.