Boka golfpaket och golfresa till Småland

Småland är inte bara känt för Astrid Lindgren och våra vidsträckta skogar. Här finns även ett stort utbud av väl omhändertagna och utmanande golfbanor. Något som varje golfare måste uppleva. I nära anslutning till Hotell Corallen, cirka en mil från oss, ligger Oskarshamns GK och vi kan erbjuda golfpaket som ger en total upplevelse av både skön avkoppling på hotellet och fantastiskt spel på golfbanan. Passa på att semestra i södra Sverige, närmare bestämt Småland och Oskarshamn. I närområde finns det gott om utmanande banor på perfekt avstånd för en dagsutflykt.

Golfpaket 1 |Golfpaket 2 med middag | Golfpaket 3 med middag & dryck |

Spela golf i Småland

Golfbanan i Oskarshamn bildades redan 1973, då som Fliseryds Golfklubb. De första 9 hålen var redo för spel 1978, se övriga 9 hålen stod färdiga 1986. Banan är en park- och skogsbana med par 70. Oskarshamns golfklubb har fått fina utmärkelser 2021:
*Players choice award
*Best golf course
*Best value for money


Utöver golfbanan finns restaurang, shop och övningsområde. Både banan och klubben har en familjevänlig inriktning, något som passar oss på Hotel Corallen väldigt bra, vi tänker likadant! I alla våra tre golfpaket ingår greenfee till Oskarshamns GK. Upplev golf, hotell och spa i Småland, som par eller med hela familjen.

Golfweekend i södra Sverige 

Att ta sig tid för en golfresa är sällan något man ångrar. En golfweekend i södra Sverige passar bra oavsett säsong, vårt klimat och närhet till havet gör att golfbanorna i området är spelbara under en stor del av året. Givetvis finns de yttre förutsättningarna för att kvalitén på banorna ska vara av högsta klass. När ni bor hos har ni, förutom Oskarshamns GK, närhet till fina golfbanor i bland annat Kalmar, Västervik, Vimmerby, Emmaboda, Nybro, Mönsterås och på Öland. Kort sagt, utbudet är stort! 

Upplev golfsemester i Sverige

Det är få saker som slår en lyckad golfhelg tillsammans med familjen eller goda vänner. Att få till den där efterlängtade golfsemestern är väldigt uppskattat, och du behöver inte åka utomlands för att det ska bli en succé. En golfsemester i Sverige, med utgångspunkt i Oskarshamn, erbjuder många trevliga banor i närheten samtidigt som ni kan njuta fullt ut av vistelsen på vårt hotell och spa. Givetvis får ni energi till spännande golfrundor av vår goda mat och stora frukostbuffé. Varmt välkommen till oss på Hotel Corallen!

Golfpaket 1 |Golfpaket 2 med middag | Golfpaket 3 med middag & dryck |

Frågor & svar om golfpaket

Vad ingår i Hotel Corallens golfpaket?
Hotel Corallens golfpaket inkluderar greenfee till Oskarshamns GK, med möjligheter att uppgradera paketet till att även omfatta middag och dryck. Paketen är utformade för att erbjuda en komplett upplevelse av golf och avkoppling på hotellet.
Varför är Småland ett populärt resmål för golfare?
Småland är känt för sina väl omhändertagna och utmanande golfbanor, inklusive Oskarshamns GK, som bjuder på en park- och skogsbana med par 70. Området lockar med sin natursköna miljö och har erkänts för att erbjuda bra valuta för pengarna och en högkvalitativ golfupplevelse.
Är golfbanorna i Småland lämpliga för alla åldrar?
Ja, golfbanorna i Småland, inklusive Oskarshamns GK, har en familjevänlig inriktning och passar alla åldrar. De erbjuder utmärkta faciliteter såsom restaurang, shop och övningsområde, vilket gör dem idealiska för både unga spelare och erfarna golfare.
Vilken är den bästa tiden på året för en golfweekend i södra Sverige?
En golfweekend i södra Sverige är njutbar året om, tack vare regionens klimat och närheten till havet som håller golfbanorna spelbara under större delen av året. Hotel Corallen ligger perfekt till för att utnyttja dessa förhållanden för en minnesvärd golfupplevelse.
Hur är golfupplevelsen vid Hotel Corallen unik jämfört med andra ställen?
Hotel Corallen erbjuder en unik golfupplevelse genom att kombinera utmanande spel på Oskarshamns GK med avkoppling på hotellet och dess spa-faciliteter. Dessutom kompletteras golfrundorna med energigivande måltider från hotellets restaurang och frukostbuffé, vilket skapar en helhetsupplevelse som är svår att finna någon annanstans.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.