Golf - Golfpaket 3 - (med mat & dryck)

Golf - Golfpaket 3 - med mat och dryck

Vad sägs om en golfresa till Småland?
Småland är inte bara känt för Astrid Lindgren och våra vidsträckta skogar. Här finns även ett stort utbud av väl omhändertagna och utmanade golfbanor. Något som varje golfare måste uppleva minst en gång i livet. Hotell Corallen ligger i nära anslutning till Oskarshamns golfbana och kan därför erbjuda golfpaket som ger en total upplevelse av fantastiskt spel och skön avkoppling.

Förutom den underbara utsikten över Östersjön erbjuder Best Western Hotel Corallen stora fräscha rum med en riklig och mättande frukost. Efter en skön runda golf på Oskarshamns golfbana, ca en mil från hotellet, kan du även boka in en god trerättersmiddag som väntar i vår fina restaurang.

Golfpaket 3:
- logi 1 natt - standardrum med havsutsikt
- riklig frukostbuffé
- greenfee på Oskarshamns GK, speltid 12:00-15:00
- Corallens chilihamburgare och en öl
- tillgång till två relaxavdelningar med bastu, havsvattenpool och vårt varma utomhusbad
- tillgång till kaffe och te dygnet runt i receptionen

Pris: 1990 kr för 2 personer, alla vardagar. Gäller ej 22/6-24/8-2020

Det går även att boka erbjudandet i enkelrum. Enkelrum från 1520kr/person, då ingår endast en greenfee och en chiliburgare och öl.

Vi hjälper er gärna med att boka in er speltid för er golfrunda. Kontakta oss i god tid innan ankomst! 

Hjärtligt välkommen att boka ditt golfpaket!

Best Western Hotel Corallen, Oskarshamn
Tel: 0491 76 81 81
E-post: info@hotelcorallen.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.