Laddstationer

Hos oss laddar du enkelt din bil.  Vi har 14 laddstationer precis intill hotellet. Ni använder Chargenode-appen och följer instruktionerna.
Kostnaden är 3,50 kr/kw. Platserna behöver ej förbokas.

Laddstationer för elbilar i Oskarshamn

Antalet elbilar växer ständigt i takt med en ökad miljömedvetenhet, något som vi på hotel Corallen ser mycket positivt på. För att din elbil ska fortsätta rulla erbjuder vi därför 14 laddstationer placerade precis intill hotellet. Du behöver inte förboka en laddstation inför en vistelse hos oss. Det är bara att parkera direkt vid laddstationerna och börja att ladda din elbil i Oskarshamn. Passa på att njuta av allt som hotellet kan erbjuda och en god natts sömn under tiden som bilen laddar fullt. God mat, fräscha hotellrum med sköna sängar och en fantastisk relaxavdelning är några av de faciliteter vi erbjuder.

Ladda din elbil hos oss

Du ska inte behöva oroa dig för räckvidden när du kör elbil. Därför har hotel Corallen fortsätta och utöka antalet laddstolpar för att möta den ökande efterfrågan. Kostnaden för att ladda elbil i Oskarshamn ligger på 3,50kr/kW. Vi uppmanar er att endast parkera och stå vid en laddstation under den tid som bilen laddas. På det sättet hjälps vi åt så att alla som behöver kan använda en elbilsladdare med bra tillgänglighet. Vi är ett Svanenmärkt hotell arbetar som dagligen fokuserar på ett aktivt miljöarbete och vill därför göra det enkelt för gäster som väljer att köra fossilfritt.

ChargeNode – så fungerar det

Våra elbilsladdare i Oskarshamn är enkla att börja använda. ChargeNode står bakom dessa laddstationer och har utformat en app där du registrerar fordonet. Appen finns till både Android och iPhone. I appen registrerar du kontaktuppgifter och den bil som ska laddas. För optimerad laddning uppger du sedan information om avresetid och nuvarande batterinivå. All betalning sköts direkt via appen. Vid första användning kan du därför behöva registrera kontokortet. Scanna den QR-kod som finns på vald laddstation och anslut bilen. Uppgifterna lagras i appen och gör det ännu snabbare att böra ladda elbil i Oskarshamn eller på annan ort vid nästa tillfälle.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.